OVER MIJ

JENNY LENTING

OVER MIJ

JENNY LENTING

Ik help je met de technische trammelant voor jouw leeromgeving.

Met deze online training heb je alle informatie direct bij de hand. Zo hoef jij niet vele video's te zoeken en bekijken, voor je weet hoe Learndash werkt.

Jenny Lenting

Wil je graag een online cursus, maar kost het je veel tijd om uit te zoeken hoe? Met deze online training niet meer.

Ik heb al heel wat online trainingen gebouwd en daardoor veel ervaring met Learndash. Het is niet het enige systeem waarmee ik online leeromgevingen bouw, maar wel mijn favoriete.

Als jij al zeker weet dat Learndash geschikt is voor jouw online cursus, dan vind je alles wat je nodig hebt hier.

Twijfel je nog?
Neem dan eerst even contact op, zodat je direct met de juiste tool gaat werken.

Natuurlijk kun je ook heel veel zelf vinden van deze online training. Maar tel dan ook eerlijk de tijd die je daarmee kwijt bent. In die tijd kun jij ook berichten maken om jouw online training te verkopen.

Wil je de online leeromgeving toch niet zelf bouwen?

Neem dan via onderstaand formulier contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.

Wil je weten wat klanten over mij zeggen:

In een uurtje online wist Jenny mij heel helder een aantal technische oplossingen voor LearnDash uit te leggen. Daarbij sloot ze uitstekend aan bij mijn voorkennis waardoor ik me heel competent voelde. Met de opname van het gesprek kon ik vervolgens alle instructies prima uitvoeren. Jenny heeft veel kennis, waardoor ze vragen direct kan beantwoorden en als dat niet lukt, komt ze er later op terug en maakt ze nog even een filmpje voor je of zoekt een plug-in op.

Precies de hulplijn die ik zocht! Zo kan ik zonder techniekstress lekker zelf mijn online academie blijven beheren. Wat mij erg aanspreekt is dat Jenny focust op zelfredzaamheid, zodat je steeds bijleert. Echt ‘Sterker online’ dus.

Anette de Jong

"Jenny is een fijne en open vrouw. Ze denkt op een prettige manier met mij mee. Ze heeft ideeën, zoekt dingen uit en blijft in goed contact. Ik vind het fijn dat ik met haar ben gaan samenwerken."

— Thea van Bodegraven
Sterk in eigen kracht

Na de installatie van Learndash, ontbrak het onze webbouwer en onszelf aan praktische kennis over de inrichting en instellingen. Deze vond ik bij Jenny. Het uurtje Hulplijn met Jenny was daarom heel welkom en waardevol. Jenny heeft veel kennis van de instellingen en plug-ins en hoe je deze praktisch kan inzetten. Ook in een groter geheel.

Het is heel handig om te weten hoe je onderdelen en tools met elkaar kan combineren voor een goede (online) dienstverlening.